Logo

Daim is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(meget nem!)
Bund:
3 æggehvider
1 ½ dl sukker
100 g hakkede mandler
 
Is:
6 dl piskefløde
120 g sukker
3 æggeblommer
½ dl kold kaffe
120 g hakket Daim
 
Bund:
Æggehvider og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Derefter blandes mandlerne i massen.
Bunden kommes i en smurt springform og bages ved 150°C i 90 min.
 

Is:
I en skål piskes fløden til flødeskum.
I en anden skål piskes æg og siukker til æggesnaps.
Flødeskummen hældes forsigtigt over i æggesnapsen.
Derefter hældes kaffen forsigtigt i og blandes med massen.
Til sidst kommes Daimen i.
Isen hældes over bunden, når denne er kold, og sættes i fryseren.
 

Tips:Det gode ved denne is er at den kan "passe" sig selv.
Den kan stå i fryseren uden man behøver at røre i den.
Det kan være en fordel at vente med at komme daimstykkerne, til isen har været i fryseren et par timer. Ellers kan Daim stykkerne finde på at synke til bunds! 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?