Logo

Daim islagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bunde:
3 pasteuriserede hvider
140 g sukker
100 g blendede hasselnøddekerner (blendet til hvedemel)

Daimis:
3 stk pasteuriserede sukkerblommer
1 stk pasteuriseret helæg (1 blomme + 1 hvide)
1 dl sukker
½ l. piskefløde
3 Daim chokoladebar

Først bages nøddebundene.
Hviderne og sukkeret piskes til marengs, nødderne vendes i, og massen
fordeles i en smurt springform.
Bunden bages i ca. 40 min. ved 150°C. og afkøles.

Til isen piskes blommer, æg og sukker skummende og sejt.
Fløden piskes og vendes i.
Isen fordeles i springformen.
Daimbarene hakkes groft og drysses over isen, så de selv fordeler sig i
islagkagen.
Fryses og tages ud fra frost ca. 10 min. før servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?