Logo

Daim islagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
3 pasteuriserede hvider
140 g sukker
100 g blendede hasselnøddekerner (blendet til hvedemel)

Daimis:
3 stk pasteuriserede sukkerblommer
1 stk pasteuriseret helæg (1 blomme + 1 hvide)
1 dl sukker
½ l. piskefløde
3 Daim chokoladebar

Først bages nøddebundene.
Hviderne og sukkeret piskes til marengs, nødderne vendes i, og massen
fordeles i en smurt springform.
Bunden bages i ca. 40 min. ved 150°C. og afkøles.

Til isen piskes blommer, æg og sukker skummende og sejt.
Fløden piskes og vendes i.
Isen fordeles i springformen.
Daimbarene hakkes groft og drysses over isen, så de selv fordeler sig i
islagkagen.
Fryses og tages ud fra frost ca. 10 min. før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanillepocherede æbler med MarsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!