Logo

Daim lagkagebunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 plade:
4 æggehvider
1,5 dl melis
1,5 dl brun farin
4 kopper Rice Crispies
 
Pisk hviderne stive, tilsæt melis og farin, pisk yderligere 5 minutter.
Vend Rice Crispies i.
Hæld massen ud i 2 ens cirkler på en plade beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovn i 20 minutter ved 130°C – Herefter 40 minutter ved 100°C.
De 2 bunde køles af.
Den øverste pyntes med smeltet chokolade, strøget henover.

Bundene lægges sammen med flødeskum (af 3-3 ½ dl piskefløde) iblandet Daim kugler eller stykker.
Kagen sættes på køl og bør trække i et par timer før servering.
Bundene kan bages dagen før. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?