Logo

Daim-tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 Personer

Bund:
3 æggehvide
150 g sukker
150 g mandler
Fyld:
3 æggeblommer
100 g sukker
3 dl piskefløde
4 stk Daim eller 2 "dobbelte"

Pisk hviderne stive og vend sukkeret i.
Pisk massen helt stiv. Mal mandlerne med skallen på og vend dem i.
Kom dejen i en smurt springform og bag den ca. 30 min. ved 170ºC. Lad bunden blive helt kold. Pisk æggeblommerne med sukkeret, til det er lyst og skummende. Piske fløden og vend den i. Hak chokoladen groft og vend den i. Kom denne masse oven på bunden.
Dæk den til og sæt den i fryseren mindst 4 timer. Løsn tærten i kanten og tag den ud af formen.
Lad den stå ca. 20 min., inden den spises.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (13 stemmer)
Siden er blevet set 10.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?