Logo

Daimis 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl piskefløde
½ dl sukker
3 æggeblommer
2 Daim
 
Æggeblommer og sukker piskes kraftigt til en tyktflydende og luftig masse.
Piskefløden piskes (ikke for stift).
Daim knuses fint.
Knust Daim og flødeskum vendes i æggemassen, som derefter hældes i en 1
liters form og fryses.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
73020-07-2010 15:43:04 Martin
Denne is er en kanon god basis is, i dette tilfælde med Daim. Er overbevist om at den bliver en succes med mange andre slags fyld.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?