Logo

Daimis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk sukker
4 æggeblommer
1 vaniljestang
½ liter piskefløde
100 g Daim chokolade (kugler eller knust plade)

Pisk sukker og æg lyst og skummende.
Pisk fløden til skum. Vend æg - sukkerblandingen i flødeskummet. Vend Daim i.
Hæld blandingen i en form og sæt den straks i fryseren.
Tag isen ud af fryseren i god tid.

Tips: Man kan med også bruge Daim med orange.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?