Logo

Daimlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 lagekagebunde (gerne de gode fra bageren)
2 plader Daim
6 spsk jordbærmarmelade
 
Cremefyld;
4 past. æggeblommer
4 spsk flormelis
1  ½ tsk vaniljesukker
¼ ltr. piskefløde
1 blad husblas
1 rulle marcipan
 
Bag evt. lagkagebunde
Æggeblommer piskes med flormelis og vaniljesukker, til det er luftigt.
Pisk fløden, og rør det forsigtigt sammen.
Husblas lægges i vandbad i 5 min. og tilsættes cremen.
Lad det stå mens Daim hakkes groft.
Halvdelen af marmeladen smøres ud på lagkagebunden og halvdelen af
cremen
smøres på, drys med  ½ Daim. gentag med et lag mere.
Marcipan udrulles og lægges over kagen drys lidt daim til pynt.
Tips: den kan evt. fryses så man har en lækker isdessert.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?