Logo

Daimtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

150 g mandler
4 æg
3 dl sukker
57 g Daim chokolade
1 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
3 kiwi
Daim chokolade
chokolade

* Tilberedning

Smut og kværn mandlerne til kagebunden. 
Pisk 4 æggehvider stive.
Vend 2 dl sukker, mandler og hvedemel i.
Bred dejen ud i en smurt springform med en diameter på ca 24 cm.
Sæt den i ovnen og bag. 
Lad den afkøle lidt i formen, inden bunden tages ud og afkøler helt på en bagerist.
Hak de 57 g Daim fint.
Pisk de 4 æggeblommer og 1 dl sukker porøst.
Pisk fløden og vend den i æggemassen.
Gem lidt hakket Daim til pynt og vend resten i cremen.
Bred dejen ud over tærtebunden og sæt den i fryseren i 1½-2 time.
Pynt med den gemte hakket Daim og kiwi skåret i skiver og chokolade.
Bages ved 175 °C i 30 minutter.


   
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?