Logo

Dajmis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g flormelis
12 æg
250 g sukker
1 l. piskefløde
200 g mørk chokolade
300 g Dajm-kugler eller Dajm-plader

Æggehvider piskes stive. Sukker vendes forsigtigt i.
Æggeblommer og flormelis piskes hvide og skummende.
Fløden piskes stiv.
Chokoladen hakkes.
Alle ingredienser blandes og røres forsigtigt sammen.
Hældes i form og fryses.
Røres et par gange under indfrysning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her