Logo

Dajmkage med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Marengsbunde
125 g kogechokolade
2 ½ dl piskefløde til Choko-fløde
2 ½ dl piskefløde til alm. flødeskum
3 spsk abrikosmarmalade
1 pose Dajm-drageer
Friske (eller tørrede) opblødte abrikoser

Smelt chokoladen i en gryde med fløden.

Lad blandingen køle helt af.

Pisk den skum.
Læg abrikosmarmlade og evt. et par overskårne friske abrikoser på den ene marengsbund.
Hæld choko-fløden over, og dæk med den anden marengsbund og pynt den med alm. flødeskum, Dajm-drageer og friske abrikoser.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?