Logo

Eddikemarineret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Eddikemarineret blomkål

En lækker salat til kød- og fiskeretter.


1 blomkål

2 spsk olivenolie

1/4 dl hvidvinseddike

2 fed presset hvidløg

1 bundt hakket persille

 

Kom blomkålen i kogende, letsaltet vand og kog den netop mør, 8-10 min.

Hæld vandet fra og lad blomkålen køle af.

Rør en marinade af olie, eddike, hvidløg, salt og peber i en skål.

Del blomkålen i buketter og vend den i marinaden.

Drys persillen over og vend blomkålen igen.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbæris 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os