Logo

Falske makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g margarine
375 g st. melis
250 g hvedemel
2 æggeblommer
1 tsk hjortetaksalt
 
Alle ingredienserne æltes sammen med hænderne.
Trilles til små kugler i hænderne (på størrelse med en hasselmød med skal), og sættes på en bageplade med god afstand (flader ud).
Bages ved 170°C til de bliver mørke i kanten ca. 10-15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os