Logo

Forret med torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold kogt torsk i småstykker
Pynt:
Salatblade
Rejer
Asparges
Tomatbåde
Citronskiver
Dildkviste
Cremefraiche
Fransk dijonsennep
Hakket dild
Kaviar

Rør cremefraiche med sennep, hakket dild og lidt salt og peber
Fordel fisken i et fad eller i butterdejsskaller
Hæld cremefraiche over fisken og pynt med rejer, asparges, tomat, citronskiver, dildkviste og kaviar

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her