Logo

Grillede tigerrejer på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede tigerrejer på spid

Brug direkte grillning  opskriften er beregnet til 4 forretter. Hvis du skal

bruge den som hovedret, skal du gange opskrillen op med 2

 

1 citron

1 lille stykke ingefær, revet

1 fed hvidløg, revet

4 stk citrongræs, hakkede

havsalt

8 tigerrejer med skal og hoved

4 grillspid

lidt olivenolie

 

Pres citronen og bland saften med revet ingefær, hvidløg og citrongræs. Tilsmag lagen med salt og lad rejerne marinere i lagen i 2-3 timer.

Stik rejerne på spid.

Væd dem med olivenolie og grill dem på begge sider.

Server rejerne med skal på for at holde på saften.

Server evt med tapiokasalat, se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her