Logo

Grillet hvidvinspocheret ribeye med majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl olivenolie
1 fl. tør hvidvin
1 kvist rosmarin
1 kvist løvstikke
2 fed hvidløg
4-5 peberkorn
½ tsk salt
4 ribeye maximum

Majroer:
4 sommerløg
4 majroer
salt og peber
4 håndfulde rucola

Hæld olie og hvidvin i en gryde, hvis omfang svare til kødets.
Kom rosmarin, løvstikke, knust hvidløg, peberkorn og salt ved, og kog op.
Skru ned, så blandingen blot lige koger.
Pocher kødet ca. 5 min., og grill det herefter et par min. på hver side, til det får en pæn overflade.
Skum pocheringslagen for olie og gem olien.
Sigt lagen og kog den ind til det halve.
Skær løg og majroer i smalle både.
Pisk lidt af olien og porcheringslagen sammen over svag varme til en velsmagende, varm vinaigrette.
Krydr med salt og peber.
Vend løg og majroer i, og kog til grønsagerne bliver møre.
Rucola vendes i vinaigretten.
Når rucolaen falder let sammen, hældes den varme salat og resten af skyen over kødet.
Server straks med godt brød og andre sommergrønsager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her