Logo

Grillspid med spinatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid:
500 g skinkekød i terninger á 3 cm
250 g champignon
12 cocktailpølser
olie til pensling

Sauce:
400 g frisk spinat eller 200 g frossent hel spinat
25 g smør
2 tsk salt
½ tsk peber
¼ tsk muskatnød
4 dl cremefraiche 18%
1 dl ymer
2 spsk limesaft eller citronsaft

Spinatsauce:
Fjern stilken fra den friske spinat og skyl den to gange.
Spinaten skæres herefter i strimler og svitses i smør med muskatnød, salt og peber.
Afdryp spinaten, afkøl den og rør den med cremefraiche, ymer og limesaft.

Grillspid:
Rens champignon.

Sæt skinketern, champignon og pølser på spid, pensl med olie og grill ca. 5 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her