Logo

Grillstegte lammeribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammeribben
vand til kogning
2-3 fed hvidløg
peber
salt
nogle kviste frisk timian (ved stegning på åben grill)

Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker. Lægges i en gryde med koldt letsaltet vand, og koges ved svag varme i ca. ½ time.

Hvidløgsfedene pilles og presses og massen fordeles over ribbenene. drys med peber og evt. salt efter behov, og steg ribbenene under grillen i ovnen 10-15 min. til de er sprøde og gyldne.

Eller endnu bedre: Gør havegrillen klar og steg benene ved kraftig varme til de er gyldne. Under stegningen lægges kviste af frisk timian på gløderne.

Hertil passer kartofler, salat og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her