1 papaya 
2 mangofrugter 
2 appelsiner 
chokoladeis 
nøddeis 
vaniljeis 
½ dl piskefløde 
1 spsk chokoladekrymmel
  
Del papayaen og fjern de små, sorte kerner. 
Grav frugtkødet ud og kom det i en køkkenmaskine. 
Del mangoen med et snit på begge sider af den store sten. 
Grav frugtkødet ud og kom det i køkkenmaskinen.
Skræl appelsinerne, fjern hinderne fra bådene og kom frugtkødet i 
køkkenmaskinen. 
Kør frugten til en jævn sauce og lad den stå koldt en tid.
Tag de forskellige is frem og skær dem i skiver eller lav kugler med en 
isske. 
Læg så meget is, du synes, på asietter eller i glas på høj fod. 
Lad det stå i fryseren til serveringen.
Pisk fløden stiv. 
Tag isen frem, hæld lambadasaucen over og kom en klat flødeskum samt 
chokoladekrymmel på.