Logo

Grillstegte spareribs med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg spareribs af svinekød

Sur-sød sauce:
½ agurk
2 spsk vegetabilsk olie
1 hakket løg
¾ dl purerede eller siede dåsetomater
2 spsk fishsauce
1 spsk ris- eller hvidvinseddike
2 spsk sammenpresset, brun farin
½ hakket, udkernet, rød chili

Læg spareribsene i en stor gryde, dæk med vand og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre i 20 minutter.
Tag gryden af blusset og lad spareribsene dryppe godt af.
Opbevar kødet på køl, til det skal tilberedes på barbecue.

Sur-sød sauce:
Skær agurken igennem på den lange led og fjern kernerne, med en teske. Skær agurken i skiver.
Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og sauter i 3 minutter.
Kom alle de øvrige sauce-ingredienser undtagen agurkeskiverne i gryden og kog op.
Skru ned for blusset og lad saucen simre 1 minut.
Tilsæt agurketern og kog videre yderligere 1 minut.

Steg spareribsene over glødende kul på en havegrill eller under en ovngrill, til de er gyldne over det hele.
Hæld saucen over kødet og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her