Logo

Havresuppe anno 1849

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Havresuppe anno 1849

 

Et sundere alternativ til kakao, toddy og andre varme drikke. Havresuppe er let fordøjelig og varmer og mætter godt. Lav havresuppe som mellemmåltid...

Let at lave, til 4 portioner

 

# Ingredienser

5 dl havregryn

2 liter vand

4 spiseskefuld sukker

1 dl saft ribs eller hindbær

kirsebærmarmelade, ca 1 teskefuld pr. portion

 

* Tilberedning

Havregryn sættes over med 2 liter kogende vand.

Når det har kogt godt, tages det af og sies med ½ liter kogende vand.

Under kogningen må der stadigt røres i det, da havregryn meget let brænder på!

Den afsiede suppe sættes atter over med sukker eller honning efter behag.

I terrinen kommes ribs- eller hindbærsaft samt kirsebærmarmelade efter behag.

 

Vær opmærksom på, at der er brugt byg og ikke havre til denne suppe, hvilket også smager fortrinligt

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 77 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprød mysliLav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert vække lykke. Lav evt. en...
• Jule HavregrynskuglerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød mysliLav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert vække lykke. Lav evt. en...
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os