Logo

Heldige kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kartofler eller små aspargeskartofler
3 spsk rapsolie
3 spsk finthakket rosmarin
sort peber og groft salt
 
Kog kartoflerne ved svag varme, så de næsten er møre.
Undgå så vidt muligt at de koger ud eller skindet sprækker.
Pil kartoflerne.
Varm olien moderat op i en gryde eller dyb pande.
Tilsæt kartoflerne, der sauteres gyldne med rosmarin og krydderier.
Serveres varme eller lunkne til kød eller fisk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her