Logo

Hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærskum

 

Enkel opskrift til lækker og luftigt hindbærskum til en let dessert. Hindbærskum kan også kommes i boller af flækkede vandbakkelser eller kræmmerhuse.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

300 g hindbær

2-3 spsk melis

2 dl piskefløde

1 æggehvide

*

1. Skyl bærrene.

Tag nogle stykker fra til pynt.

Resten moses med en gaffel.

Smag mosen til med sukker.

2. Pisk fløden til skum.

Pisk æggehviden stiv.

3. Vend de mosede hindbær i flødeskummet og fold hviden i.

4. Serveres i portionsglas.

Pynt med hele bær.


Hindbærskum

Hindbærskum kan også kommes i boller af flækkede vandbakkelser.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her