Logo

Hjemmelavet sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet sursød sauce

 

Lav din egen sursød sauce og server saucen varm eller kold som tilbehør til asiatisk mad eller til helt almindelige danske frikadeller eller koteletter.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 5 min.

 

#

1 løg

2 fed hvidløg

10 g frisk ingefær

1-2 chili

2½ dl bouillon

2 spsk sherry

2 spsk vineddike

2 spsk sukker

2 spsk sojasauce

2-3 tsk majsstivelse

salt og peber

*

 

1. Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Skræl ingefæren og hak den fint.

Skyl chilierne, halver dem og skrab frøene ud.

Hak frugtkødet fint.

 

2. Bland løg, hvidløg, ingefær, chili og bouillon i en gryde.

Kog det igennem et par min. og tilsæt sherry, vineddike, sukker og sojasauce.

 

3. Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand og jævn saucen.

Smag til med salt og peber.

 

Hjemmelavet sursød sauce


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hollandaisesauce med flødeTil lækker fisk og skønne skaldyr hører en dejlig sauce.
• Bearnaisesauce med flødeTil lækker steg og skønne bøffer hører en dejlig sauce. Nem og god opskrift på den bedste...
• Kold cremesauce med ymer - yletteServer cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!