Logo

Idbagt vildlaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 vildlaks
2 kogte æg
1 pk. butterdej (skiver )
smør efter behov
purløg
persille
salt
peber
icebergsalat
appelsiner
fløde
citronsaft
salt
peber
nye kartofler
hollandaisesauce

Kog laksen i vandbad i ovn 200ºC ca. 45 min. Køl den af.
Rens den for skind og ben. Flæk den på langs.
Kog æggene og hak dem.
Udrør æg, persille, purløg salt og peber i smørret.
Udrul butterdejen og læg ½ delen af laksen ovenpå.
Smør æggemassen over og læg den anden ½ af laksen ovenpå.
Rul butterdejen over fisken og luk godt til evt. med lidt æg.
Ind i ovnen ved 200ºC ca. 35 min. eller indtil butterdejen er brun.

Servering:
Skær ud ved bordet. Server icebergsalat med appelsinskiver samt flødedressing - bland efter behov. Endvidere nye kartofler eller lign. samt hollandaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her