Logo

Indbagt brie/camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

brie eller camembert
butterdej
æg til pensling

Creme:
38% cremefraiche
dijonsennep
lidt vineddike
salt og peber
hakkede friske krydderurter

Tilbehør:
Råsyltede ribs eller anden frugt

Ingredienserne til cremen blandes, tilsmages og piskes op - rimeligt tyk.

Det smøres på osten der anbringes på butterdej, pensles med æg, lukkes, pensles og bages midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min. indtil dejen er gylden (den må ikke blive brændt, så hold øje). 
Serveres med råsyltede ribs, eller anden frugt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte kyllinger med æblepeberrod + CitronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
58120-01-2011 11:43:31 madABC
Til Leif B.J. Bagetid er tilføjet - hurtigt. Velbekomme.
58220-01-2011 07:57:08 Leif Bilskov Jespersen
Der mangler bagetid.
Jeg skal bruge den lørdag middag, så venligst svar, hurtigt

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os