Logo

Potkäse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Potkäse 2               

# Ingredienser

200 g osterester (af fast ost)
1 dl piskefløde
½ dl ymer eller A 38
3-4 spsk rom eller cognac evt mere

* Tilberedning 
Riv osten på den grove side og rør den revne ost sammen med fløde og surmælksprodukt.
Rør spiritussen i og kom ostemassen i en stenkrukke eller lignende, dæk den til og 
stil den i køleskabet 5-8 dage.
Rør i den af og til i løbet af denne tid.
Lad den derefter stå yderligere 6-8 dage, hvor der ikke må røres i den, 
så er den klar til brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her