Logo

Indbagt hamburgerryg 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kogt hamburgerryg uden ben
150 g pikantost
1 spsk vand
1-2 spsk hakket persille
salt
peber
4 plader frossen butterdej

Skær hamburgerryggen i 10-12 skiver, men kun ¾ igennem, så den stadig hænger sammen. Rør pikantosten sammen med vand og smag til med persille, salt og peber. Fordel osten mellem skiver ne og tryk dem let sammen. Udrul de optøede butterdejsplader til en plade på ca. 30 x 40 cm. Pak dejen godt sammen om hamburgerryggen og læg den på en bageplade med sammenføjningen opad. Pensl sammen føjningen med pisket æg. Bag den ved 200 º i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød. Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her