Logo

Indbagt perlehønebryst med urter og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 friske franske perlehønsbryster (ca.160 g pr. )
1 stor gulerod
½ knoldselleri
1 kvist timian
100 g bacon (ikke skiver)
1 æg

Start med at tænde for ovnen på 225°C.
Befri baconstykket for sværen og skær det i små tern.
Skyl grønsagerne og skær gulerod og porre i ½ cm tykke skiver og fennikel og selleri i tilsvarende stykker.
Damp så bacon og grønsager i 1 dl vand i ca. 5 min. (grønsagerne må endelig ikke blive bløde) og hæld det hele op i et ovnfast fad til afkøling.
Når grønsagerne er kølet af, krydres perlehønebrysterne med salt og peber og timian og lægges ovenpå.
Fadet dækkes nu med den tyndt udrullede butterdej, som smøres med det sammenpiskede æg. Sæt fadet i ovnen ved 225° og bag retten ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her