Logo

Indbagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g butterdej
3 skalotteløg (30 g)
10 kartofler (700 g ?)
3 tsk smør
8 spsk cremefraiche 38%
10 dildstilke
salt og peber
1 æg

Rul butterdejen ud i en tykkelse på ca. 2 mm. Skær firkanter på 15x15 cm. Hak skalotteløg fint og svits dem i smør i en lille gryde. Skræl og riv kartoflerne groft, pres væsken ud og varm dem igennem med løgene under omrøring i 5 min. Tilsæt cremefraiche, fint plukket dild og smag til med salt og peber. Læg kartoffelfyldet på midten af butterdejen. Pensl kanterne med sammenpisket æg og luk pakken, så den har form som en trekant. Tryk kanterne med en gaffel og pensl kartoffelpakkerne med sammenpisket æg. Bag kartoffelpakkerne i ovnen ved 200º i ca. 4O minutter til de er gyldenbrune - også i bunden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her