Logo

Indisk linsesuppe - 6 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ l hønsebouillon
1 stort løg
2 spsk smør
2 fed hvidløg
1 tsk finhakket frisk ingefær
1 tsk salt
½ tsk friskmalet koriander
½ tsk friskmalet spidskommen
1 nip cayennepeber
300 g brune linser
1 bdt persille
 
Hønsebouillonen varmes.
Løget pilles og hakkes fint.
Smørret smeltes i en suppegryde, og det hakkede løg svitses gennemsigtigt. Hvidløgsfeddene pilles og presses ned i gryden.
Ingefær, salt, koriander, spidskommen og cayennepeber tilsættes og svitses med et øjeblik.
Linserne og den varme bouillon kommes ved, bringes i kog og koges derefter 30-40 minutter for svag varme og under låg.
Kogetiden afhænger af, hvor friske linserne er.
Persillen skylles, slynges tør og hakkes halvfint.
Suppen anrettes og serveres meget varm og drysset med den hakkede persille.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her