Logo

Indisk mangochutney med æbler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ frisk rød chili
1 fast mangofrugt
3 æbler
3 dl rosiner
4 spsk honning
1 spsk salt
4 spsk hakket persille
2 spsk revet kokos
1 ½ dl vineddike
1 ½ dl vand

Skyl og hak chilien. Skræl mangofrugten og æblerne.

Skær mangokødet fra stenen.

Fjern kernehuset fra æblerne.

Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker.
Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter.

Rør en gang imellem.

Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens.
Hæl blandingen på rene glas med tætsluttende låg.

Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her