Logo

Indisk mangochutney med æbler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ frisk rød chili
1 fast mangofrugt
3 æbler
3 dl rosiner
4 spsk honning
1 spsk salt
4 spsk hakket persille
2 spsk revet kokos
1 ½ dl vineddike
1 ½ dl vand

Skyl og hak chilien. Skræl mangofrugten og æblerne.

Skær mangokødet fra stenen.

Fjern kernehuset fra æblerne.

Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker.
Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter.

Rør en gang imellem.

Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens.
Hæl blandingen på rene glas med tætsluttende låg.

Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her