Logo

Indisk rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
3 fed hvidløg
2 spsk olie
1 lille brev karry
1 ds flåede tomater
1 ds ferskner + væde
1 pk. rejer
1 oksebouillon
ca. ¼ piskefløde
 
Hvidløg, løg og karry svitses i olien.
Øvrige ingredienser tilsættes og varmes igennem.
Klar til servering umiddelbart efter, kan også serveres efter et par timer.
Suppen serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her