Logo

Indonesisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
2 peberfrugter
2 bananer
2 ½-3 dl piskefløde
2 fed hvidløg
2 tsk karry
2 spsk sambal oelek
1 dl mango chutney (sød)
2 tsk salt
 
Kog kyllingen ca. 1 time.
Skær peberfrugterne i tern og bananerne i skiver.
Læg det i et ovnfast fad sammen med kyllingen.
Pisk fløden til skum, tilsæt de øvrige ingredienser.
Fordel den krydderede flødeskum over kyllingen.
Midt i ovnen ved 200-225ºC i ca. 20 min. eller til toppen er gylden.
Tilbehør: ris.
 
Tips: Man kan spare lidt på sambal oelek'en, da den er meget stærk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her