Logo

Indonesisk rejesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ løg
½ spsk karry
1 fed hvidløg
1 dåse flåede/hakkede tomater
¼ l piskefløde
1 ½ dl hønsebouillon
200 g ituskårne ferskner + saft
150 g rejer

Karry og løg svitses. Tilsæt de flåede tomater (pil evt. hårde ender fra) og hvidløg. Hæld fløden i under omrøring. Tilsæt hønsebouillonen og saft fra fersknerne og lad det småsimrer 10-15 min.

Kort inden retten serveres tilsættes rejer og ferskentern. Det hele varmes kortvarigt ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her