Logo

Indonesisk rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

olivenolie
1-3 spsk god karry
1 stort løg i tern
1-3 fed hvidløg i tern
1,5 dl hvidvin eller fiskebouillon
1 ds flåede tomater
2,5 dl piskefløde
1 ds ferskner
200 g rejer
evt. salt og peber
icebergsalat
dild eller purløg og flûtes

Karryen bruses af i olien. Løg og hvidløg svitses med uden at brune. Tilsættes hvidvin eller bouillon, flåede tomater, saften af ferskner og piskefløde. Simrer ca. 15 min. Tilsæt ferskner i små tern og rejer ( de må kun lunes ellers bliver de hårde).
Servering:
Striml icebergsalaten og læg den i en bunke på tallerkenen. Kom suppen over og pynt med en kinareje og et grønt drys.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her