Logo

Ingefærfromage med melon og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingefærfromage med melon og mango

Tilberedningstid ialt: 1 time 25 min
Arbejdstid: 25 min

3

1 blad husblas

1,5 dl piskefløde 38%

½ stk vaniljestang

½ tsk frisk ingefær

1 tsk reven citronskal

1 spsk flormelis

1 tsk citronsaft

6 chokoladeskåle

Tilbehør: Melon og mangofrugt.


Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min.

Pisk fløden stiv. Tilsæt vaniljekorn, revet ingefær, citronskal og flormelis.
Tag husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad.

Afkøl husblasen med citronsaft og 1 spsk flødeskum og rør den i fromagen.
Fordel fromagen i chokoladeskåle og stil dem koldt i 1 time.
Ved serveringen:

Anret chokoladeskålene sammen med frugt, gerne melon og mango.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her