Logo

Ingefærkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g blødt smør
70 g sukker ( ¾ dl )
1 æg
et nip salt
½ tsk vanilje
2 tsk ingefær
¼ tsk hjortetaksalt
150 g hvedemel ( 3 dl )

Rør smør og sukker sammen.
Tilsæt æg og krydderier, og rør igen.
Bland melet i dejen, og ælt den hurtig sammen.
Del den i 20 klumper, der trilles til kugler.
Tryk med en stegegaffel eller lignende dybt ned i dem 1-2 steder, og læg dem på pladen, og bag dem ved 175° i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her