Logo

Italiensk bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biga (let surdej):
15 g gær
2 ½ dl vand
250 g sigtemel

Dej:
¾ dl lunkent vand
½ spsk salt
150 g durumhvedemel
150 g pizzamel

Rør gær, vand og sigtemel sammen.
Dæk skålen til med folie eller plastfilm og lad den stå lunt i 24 timer.
Rør vand, salt, durummel og det meste af pizzamelet i surdejen.
Ælt dejen godt, ælt resten af melet i, så dejen bliver blank og smidig uden af være for fast.
Lad dejen hæve lunt, tildækket i skålen ca. 2 timer.
Ælt dejen let igennem, og form den til et rundt brød.
Lad det efterhæve ca. 1 time på pladen.
Drys brødet med hvedemel og skær et dybt kors med en skarp kniv.
Bag brødet 25-30 min. ved 220° på nederste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her