Logo

Italiensk brød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hvedemel evt. blandet med durum, men ikke nødvendigt
5 dl vand
10 g gær
lidt salt

Gæren opløses i vandet, tilsat saltet.
Melet røres i og skålen sættes tildækket i køleskab natten over.
Næste dag "hældes" dejen ned i et fad ( ikke for stort ) med bagepapir.
Smøres med olivenolie, og drysses med diverse krydderier eller groft salt.
Bages i ovnen ved højeste varme, i 10 minutter på miderste hylde.
Der skrues ned til 200ºC i 20 min.
Sættes til afdampning på en rist.
Genialt madbrød til alle former for kød og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her