Logo

Italiensk brød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vand
lidt gær
400 g hvedemel
150 g durummel
1 tsk salt
1 tsk sukker
lidt olivenolie
 
Lidt gær, ca 5 g, opløses i 3 dl lunkent vand.
Hvedemel, salt og sukker æltes med vand/gær, og ca 1 spsk olivenolie æltes med.
Æltes grundigt og hæver i køleskabet i 12-16 timer.
Luften slås ud af dejen, og man former et brød, gerne fladt.
Sættes i en kold ovn, der sættes til 200ºC.
Efter ca 20 min sænkes temp til 180ºC og brødet bager færdigt, ca 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her