Logo

Italiensk brød med frugt og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pk. gær 25 g
2 ½ dl vand
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
2 dl pinjekerner
1 dl rosiner
1 dl tørrede abrikoser
1 spsk tørret stødt rosmarin
7-8 dl hvedemel

Smuldr gæren i en skål.
Hæld fingervarmt vand, ca. 37°C i og rør gæren ud i det.
Tilsæt olivenolie, salt, nødder og rosmarin og bland det godt.
Kom melet i, men gem lidt til udrulningen.
Ælt det godt igennem til en smidig dej og lad derefter dejen hæve i
skålen i 30-40 minutter.
Læg dejen ud på bordet, ælt den let og form den til et eller to brød.
Lad dem hæve tildækket på en plade i 30-40 minutter.
Bag brødene ved 200°C i ca. 25 minutter.
Lad dem køle på en bagerist under et viskestykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her