Logo

Italiensk brød med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød:
25 g gær
3 dl lunkent vand
½ tsk salt
1 spsk olivenolie
100 g Durum hvedemel
ca. 350 g hvedemel
 
Pesto:
2 kopper frisk persille uden stilke
2 spsk tørret basilikumblade
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
2 tsk finthakket hvidløg
2 spsk finthakkede pinje- eller valnøddekerner
1-2 dl olivenolie
1 dl revet parmesanost
 
Brød: Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig.
Hæver ca. 1 time.
Rul dejen ud så den passer til en bradepande.
Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225ºC i ca. 15 minutter.
Kan nydes til f. eks. suppe eller i små stykker som snacks.
Pesto: Kom alle de tørre ingredienser og ⅓ af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt.
Stop undervejs og skub ned fra kanterne.
Tilsæt resten af olivenolien undervejs.
Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her