Logo

Italiensk brødis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk brødis


# Ingredienser

1 liter piskefløde

lidt kanel 

fint revet citronskal

sukker

3 spsk revet og tørret rugbrød

3 spsk syltetøj.

lidt frugtsaft


* Tilberedning

Piskefløde piskes til stift skum, og deri røres lidt kanel, fint revet citronskal, sukker, revet og tørret rugbrød og syltetøj. 

Rør det hele sammen og hæld det i fryseformen, som hist og er dryppet med frugtsaft.
Sæt cremen til frysning, men rør den ikke, før den skal anrettes.
Dryp formen i lunkent vand og vend isen ud på et fad.

 




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her