Logo

Italiensk chokoladekage med mandler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
100 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
100 g smuttede malede mandler
50 g bløde rosiner
150 g hvedemel
4 stiftpiskede æggehvider

Glasur:
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 spsk flormelis

Pynt:
grofthøvlet chokolade i flere farver (mørk, lys, hvid)

Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt.
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og hvedemel.
Til sidst vendes æggehviderne i.
Dejen hældes i en smurt 1-2 liters form, og bages 170°C 45-60 min.
Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle.
Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen.
Pynt med høvlet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her