Logo

Italiensk citronkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
salt, peber
1 citron
2 fed hvidløg
1 stort bdt hakket persille
1 spsk friskhakkede merianblade eller oregano
30 g smeltet smør
 
Skær kyllingen igennem, så der bliver 2 halve.
Vask citronen og riv det gule af skallen.
Pil hvidløgene og skær dem i skiver.
Løsn forsigtigt skindet fra kyllingekødet og stik hvidløgsstykkerne ind
under skindet.
Gnid kyllingen med citronskal, salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
Hæld citronsaften over og lad det trække ca. 1 time.
Drys persille og merian over kyllingen (gem lidt til pynt) og dryp smeltet
smør over.
Sæt den i ovnen ca. 1 time ved 200ºC, til kyllingen er gennemstegt.
Server en god skål salat og brød til kyllingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her