Logo

Italiensk festgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
400 gram tynde skinkestrimler
olie
1 ½ dl hvidvin
2 dl cremefraiche
2 tsk lys fransk sennep
salt og peber
nykogte pastasløjfer til 4 pers.
klippet purløg
100 gram reven mozzarellaost
evt. brød
 
Porrerne snittes i tynde strimler og letsteger i olie uden at blive brune. Heri blandes skinkestrimler og hvidvin. Koges i ca. 5 min.
cremefraiche, sennep, salt og peber blandes i og koger med i nogle minutter.
Den kogte pasta tilsættes og blandes let med saucen.
Gryderetten serveres med klippet purløg, revet ost og evt. brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her