Logo

Italiensk flute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g Hvedemel
½ l. Vand
15 g Gær
1 spsk Salt

Hæld den ½ L iskolde vand i en skål.
Tilsæt halvdelen af melet (som en tyk pandekagedej) og pisk godt ca 5 min.
Tilsæt gær og salt og pisk yderligere.
Skift over til dejkroge og tilsæt det resterende hvedemel.
Rør godt, ca 5-8 min. Gerne med enkelte hvil.
Stilles til hævning 5-6 timer i køleskabet.
Tages meget forsigtigt ud af skålen og deles forsigtigt i 3 stykker, der blidt formes.
Brug gerne lidt hvedemel så det ikke klistre sammen.
Efter hæver 10-20 min.
Bages i 8 min ved 275ºC og 20 min ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her