Logo

Italiensk fuldkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

( 2 stk)

25 g gær,
5 dl lunt vand,
2 tsk salt,
7 dl fuldkornshvedemel,
6 dl hvedemel.

Gæren smuldres i en stor skål og vandet røres gradvist i.
Tilsæt salt og ælt melet i indtil dejen slipper. Lad den hæve 40 minutter dækket af et viskestykke. Drys hvedemel på bordet og ælt dejen igennem.

Del den i to portioner, som formes til brød. Læg dem på en bageplade med bagepapir til efterhævning i 20 minutter. Skær tre snit i hver, drys lidt hvedemel over og "vand" brødene med fx. en blomstersprøjte lige inden de sættes i ovnen og 3 gange senere, mens de bager ved 275º i ca. 20 minutter.
Tips: Fuldkornsmel kan erstattes af italiensk durummel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her