Logo

Italiensk græskarsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 græskar
bouillon
2-3 løg
2 æggeblommer
lidt revet gammel ost
krydderier
 
Du koger opskåret græskar i kraft eller vand sammen med nogle løg og sier det gennem en hulske op i en gryde med god, fed kraft.
Når det har kogt et stykke tid, tager du gryden af ilden.
Når det er blevet lidt afkølet, tilsætter du to piskede æggeblommer og lidt revet gammel ost, og du rører tit i gryden.
Til sidst, efter at have hældt suppen op i skåle, kommer du krydderier over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her